Dog Food Limburg

Dog Food Limburg is een bedrijf wat puur staat voor natuurlijke voeding en de gezondheid van uw hond. Door de jaren heen is Dog Food zich steeds meer gaan toeleggen op 100% natuurlijke voeding en snacks voor een betaalbare prijs.

Voor een goed en passend advies voor uw hond kunt u altijd bij ons terecht.
Ga naar www.dogfoodlimburg.nl voor onze producten.

Dog Food Limburg is ontstaan uit liefde voor mijn eigen honden.
Mijn roedel van 5 Boerboels hadden vaak last van oorontstekingen, huid en vacht problemen, jeuk aan de pootjes en met medicatie was het altijd even onder controle maar toen ik me begon te verdiepen in wat voeding kan betekenen voor de gezondheid van je huisdier, er ging een wereld voor mij open.
Vanaf het moment dat ik besloot dat mijn huisdieren over moesten gaan op natuurlijke voeding zag ik problemen verdwijnen en ben ik mijn ervaringen gaan delen met anderen.

“Beter worden in je werk is een proces wat nooit stopt!”

Daarom zal ik blijven door leren en mijn ervaringen/ kennis met iedereen blijven delen. Want een gelukkig en gezond huisdier zorgt voor een blije baas!

Voor vragen over voeding of snacks kunt u mij altijd mailen naar info@dogfoodlimburg.nl of appen naar +31616018032. Dan zal ik zo spoedig mogelijk uw  vragen beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Jikke Kalfics
Dog Food Limburg